Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juliol, 2012
  5. AVÍS: Interrupció del servei elèctric
Anar a l'inici de la pàgina

AVÍS: Interrupció del servei elèctric

Dijous, 19 de Juliol de 2012 AVÍS: Ajuntament Cardona

L’Ajuntament de Cardona informa que el proper dilluns 30 de juliol s’efectuarà una interrupció del servei elèctric entre les 6:30 i les 10:30 hores del matí, a causa d’unes obres de millora de la xarxa elèctrica. El tall del fluid elèctric afectarà durant 4 hores els veïns del nucli antic que reben el subministrament de l’estació transformadora ubicada entre la carretera del Miracle i la carretera de la Mina.

Segons els tècnics de la companyia ENDESA, responsable de les obres, l’actuació s’ha programat de manera que afecti el menys temps possibles als veïns i en un interval de temps que causi la menor afectació.

El tall del corrent elèctric afectarà els carrers Escasany, Fira, Canonge Serra i Pompeu Fabra i les places de la Fira, Mercat, del Portalet i de Santa Eulàlia. També s’afectaran els immobles de la carretera del Miracle, des de l’avinguda del Rastrillo fins la plaça del Portalet i el carrer de les Flors fins el carrer del Dr. Merli.

El motiu de la interrupció del servei és l’execució de les obres de connexió a la xarxa elèctrica general del nou edifici del Centre Cívic de Cardona. A més, s’aprofitarà l’actuació per retirar la línia aèria trenada que actualment creua la carretera del Miracle a l’alçada del Centre Cívic la qual serà substituïda per una línia subterrània. També es procedirà a canviar el transformador de l’estació elèctrica ubicada entre la carretera del Miracle i la carretera de la Mina. El seguit d’obres que es realitzaran permetrà millorar el servei de la xarxa elèctrica al municipi.


Tornar a: Juliol, 2012

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat