Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juliol, 2008
  5. Presentació de les alternatives del centre cívic i casal de joves
Anar a l'inici de la pàgina

Presentació de les alternatives del centre cívic i casal de joves

Divendres, 18 de Juliol de 2008 Presentació del projecte

El dia 10 de juliol de 2008, a les 20:00 hores i a la Sala de formació de l'Ajuntament es va fer la presentació de la proposta d'alternatives del futur Centre Cívic-Casal de Joves de Cardona.

El Sr. Manel Ruiz, de l'empresa INDIC, va explicar el procés de participació ciutadana que s'ha desenvolupat per definir els usos del Centre Cívic-Casal de Joves i que ha servit de base per elaborar l'Estudi de programació del nou equipament.

Posteriorment, la Sra. Ània Pluma, responsable d'Espai Públic de l'Oficina Tècnica d’Equipaments i Infraestructures de la Diputació de Barcelona, va explicar les tres alternatives, que plantegen diferents possibilitats en quant a distribució de l'espai i accessibilitat.

L'acte també va comptar amb l'assistència de la Sra. Mireia Valls, Cap de l’Oficina Tècnica d’Equipaments i Infraestructures de la Diputació.

Després de l'acte, es van recollir les sugerències de totes les persones i entitats participants, que es tindran en compte a l'hora de plantejar el projecte executiu.
D'altra banda, tothom que hi estigui interessat, encara que no hagi assistit a la presentació, pot fer la seva aportació, reflexió o comentari respecte les alternatives plantejades pel nou equipament presentant la butlleta adjunta fins el dia 31 de juliol a l'Ajuntament.

El futur centre cívic casal de joves. Proposta d’alternatives.

Projecte d’Intervenció Integral del Nucli Antic: Centre Cívic Casal de Joves.

Butlleta suggeriments. Es pot portar a l'Ajuntament i entregar-la a l'Oficina del Nucli Antic o enviar-la per correu electrònic a l'adreça manauvb@cardona.cat.


Tornar a: Juliol, 2008

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat