Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Gener, 2014
  5. Torna el Taller de Cultura de Cardona
Anar a l'inici de la pàgina

Torna el Taller de Cultura de Cardona

Divendres, 24 de Gener de 2014 eltaller2014

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Cardona programarà aquest 2014 una nova edició del Taller de Cultura, que tindrà un primer bloc d'activitats que es realitzaran entre els mesos de febrer i abril.

Els cursos del primer bloc començaran la setmana del 10 al 14 de febrer i inclouran un taller de pastisseria creativa, impartit per Karina Fernández, un sobre intel.ligència emocional, a càrrec d'Albert Bover, un sobre el món del cafè que impartiran Joan i Toni Gener, un d'elaboració de conserves naturals, amb M. Àngels Miramunt i un taller de nivell bàsic de ganxet que impartirà Àngels Esteve.

Els preus del cursos van dels 20 als 70 euros i les places són limitades. Les inscripcions es poden fer del 27 de gener al 6 de febrer a l’ Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Cardona de 9:00 a 14:00 hores.

Podeu descarregar-vos el tríptic informatiu dels tallers i la butlleta d'inscripcions clicant aquí.

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament espera que el Taller mantingui la bona acollida de públic de la primera edició i contribueixi, així, a ampliar i dinamitzar l’oferta cultural de la vila.


Tornar a: Gener, 2014

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat