Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Gener, 2014
  5. Cardona promociona el seus recursos turístics a Fitur
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona promociona el seus recursos turístics a Fitur

Dimecres, 22 de Gener de 2014 Fiturcardona2014

La vila de Cardona serà present un cop més a la Fira Internacional de Turisme Fitur que se celebra a Madrid des d'avui i fins diumenge vinent. La presència a Fitur permetrà a Cardona mostrar els seus recursos turístics al certamen més important de l'estat espanyol en l'àmbit del turisme.

Aquest matí l'alcalde Ferran Estruch i el regidor de Turisme, Josep Tristany, acompanyats de Josep Maria Solé, President de la Federació d'Agroturisme de les Comarques d'Interior han estat a la inauguració de la Fira. Durant la jornada han estat amb el Conseller d'Empresa i Ocupació de la Generalitat, Felip Puig a l'estand de Catalunya a Fitur.

L'oferta turística de Cardona a Fitur està integrada en l'espai de la Catalunya Central, que la Diputació de Barcelona i l'Agència Catalana de Turisme han impulsat per promocionar les destinacions turístiques en aquesta part del territori català. Durant els 5 dies que dura la mostra, Cardona portarà a terme diverses accions promocionals de cara a enfortir el sector turístic de la vila. A més d'oferir informació sobre el Castell de Cardona, el Parc Cultural de la Muntanya de Sal i el Centre Històric s'aprofitarà la Fira per donar a conèixer l'aplicació turística per a mòbils "Visitem Cardona" .


Tornar a: Gener, 2014

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat