Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Febrer, 2019
  5. Es farà el reclamat canvi de prioritat de pas de...
Anar a l'inici de la pàgina

Es farà el reclamat canvi de prioritat de pas de vehicles a l’encreuament de la Bòbila

Dijous, 14 de Febrer de 2019

Després d’anys de sol·licitar-ho, l’Ajuntament de Cardona ha pogut arribar finalment a un acord amb la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya per procedir al canvi de prioritat de pas de vehicles a l’encreuament de la Bòbila, a l’entrada del municipi.

Des que es van executar les obres de la variant de Cardona, els vehicles que volien entrar o sortir del centre urbà per aquesta zona havien de parar i cedir el pas, ja que la prioritat la tenien els vehicles que circulaven per la citada variant (C-1410z).
Es tractava d’una situació anòmala, ja que la gran majoria de flux de trànsit es dona en els trajectes que entren o surten del nucli urbà. Però el fet que una carretera fos de titularitat de la Generalitat (la variant) i l’altra carretera de titularitat de la Diputació ha fet alentir els tràmits.

Ara, amb el canvi de senyalització, els vehicles que entren o surten de Cardona tindran més facilitat per incorporar-se a la via ràpida, mentre els que circulen per la variant hauran de cedir el pas o parar (vegeu imatge adjunta).

La Diputació ha informat que el repintat de la zona i el canvi de la senyalització vertical es farà abans de l’abril. Amb tot, l’Ajuntament no descarta la possibilitat, també reclamada es de fa temps, de construir una rotonda en aquest punt. Tot i això, es felicita del canvi que s’executarà ara, ja que millora molt la seguretat i la mobilitat.


Tornar a: Febrer, 2019

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat