Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Febrer, 2019
  5. L’escola Vedruna presenta divendres el segon ‘Mapping’ de Cardona
Anar a l'inici de la pàgina

L’escola Vedruna presenta divendres el segon ‘Mapping’ de Cardona

Dijous, 14 de Febrer de 2019

L’Escola Vedruna Cardona presentarà aquest divendres 15 de febrer a les 20h el segon Mapping de Cardona, que es projectarà a la façana de l’Ajuntament. El projecte ha estat elaborat pels alumnes d’ESO i és el resultat d’un treball amb moltes hores de dedicació per part dels alumnes i les professores que els han guiat.

El projecte ha estat rebut amb molt entusiasme perquè “ha despertat la creativitat de tots i totes”, asseguren fonts de l’escola. És un projecte innovador que ha permès treballar en grup, de forma cooperativa, i on cadascú ha aportat les seves habilitats i el seu talent. L’autosuperació “ha estat un repte i es creu que s’ha aconseguit perquè ha fomentat la iniciativa creant un projecte STEAM”. L’STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts and Mathematics) és un nou model d’innovació pedagògica i metodològica que vol donar als nois i noies l’oportunitat d’identificar problemes reals, per trobar solucions realistes i acompanyar i conduir el seu propi procés d’aprenentatge.

Així, el què es veurà divendres no és simplement un vídeo, sinó un projecte global on es treballa el llenguatge de programació, l’òptica i l’edició de so i fotografia. A més, aquest any s’ha inclòs música en directe tocada pels alumnes de 4t d’ESO.

El mètode utilitzat per programar és l’Scratch, un entorn de programació visual per blocs adreçat a infants i joves que permet crear històries, jocs i animacions i compartir-les amb altres persones d’arreu del món.


*A la imatge, alumnes de l'escola Vedruna fent proves de projecció, la setmana passada


Tornar a: Febrer, 2019

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat