Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Febrer, 2019
  5. Una quinzena de comerciants del Pallars Jussà vis...
Anar a l'inici de la pàgina

Una quinzena de comerciants del Pallars Jussà visiten Cardona per temes de dinamització comercial

Dimarts, 12 de Febrer de 2019

El passat 3 de febrer, una quinzena de comerciants del Pallars Jussà, acompanyats per les dinamitzadores comercials d’Hydra i la tècnica de Promoció Local de Tremp, van visitar Cardona per conèixer de primera mà les accions de dinamització comercial i agroalimentàries que es realitzen a la vila i conjuntament amb Solsona, en el marc de la cooperació público-privada.

El grup va ser rebut per la regidora d’Hisenda, Aida Molner, el regidor d’Urbanisme, Joan Hernández i la directora de l’Agència Solcar, Glòria Domínguez, que juntament amb els tècnics de Comerç i Agroalimentari de l’Agència van presentar el model comercial de l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona. Seguidament, la Unió de Botiguers i Comerciants de Cardona van explicar les accions comercials que desenvolupen.

Els comerciants, que provenien dels municipis de Tremp, Isona i la Pobla de Segur, van tenir ocasió d’intercanviar inquietuds i experiències amb els botiguers cardonins i l’equip tècnic de l’Agència. Seguidament a la presentació, el grup va fer una ruta per carrers comercials del nucli històric de la vila i van visitar diferents establiments com la Pastisseria Montserrat, Cotó, l’Hotel Bremon, Calça’t, Cal Gras, Magatzems Serra, Detalls Acqua, Cal Pepitu, finalitzant la visita del matí amb un dinar amb producte local al Centru. La jornada es va tancar amb una visita a la Muntanya de Sal.
Els comerciants van valorar molt positivament la visita i el model de cooperació público privada que es realitza a través de l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona. L’Ajuntament de Cardona i l’Agència SolCar també valoren molt positivament aquesta jornada d’intercanvi d’experiències, que ha enriquit tothom qui hi ha participat.


Tornar a: Febrer, 2019

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat