Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Febrer, 2019
  5. La UBIC de Cardona organitza pel cap de setmana ac...
Anar a l'inici de la pàgina

La UBIC de Cardona organitza pel cap de setmana activitats de promoció del comerç

Dimecres, 6 de Febrer de 2019

La Unió de Botiguers i Comerciants de Cardona (UBIC) organitza per aquest cap de setmana diverses activitats de promoció del comerç local. La jornada començarà dissabte i diumenge, que es farà la Fira de la Ganga amb parades del comerç local al carrer. El mateix dissabte es celebrarà també la Cursa dels 1.252 graons –que són els que té Cardona-. La UBIC creu que “les curses atrauen molts corredors, que venen amb les seves famílies i aprofiten per passejar i comprar.” La idea que, segons la UBIC, es seguirà la tarda de dissabte és de fer la cursa entre les 18h i les 19h, amb l’objectiu que les botigues estiguin obertes i al carrer hi haurà el mercat de la Ganga.

La novetat d’enguany arribarà el diumenge, 10 de febrer, on es lliuraran 3 premis d’honor en reconeixement a cardonins i cardonines per la seva trajectòria, projecció i tasques vinculades al poble. És el primer any que es durà a terme aquesta iniciativa i que pretén perdurar en el temps per poder fer un acte de reconeixement a qui estima Cardona, qui dona vida al comerç local de la vila, entre d’altres.

En aquesta primera edició s’han escollit tres sectors: comerç, esport i cooperació/salut. Els premiats són els següents:
1. Farmàcia Sala, el comerç més antic en funcionament
2. Les germanes Josefines, per la seva tasca.
3. Fernando Rivera, el futbolista més gran en actiu.

A tots ells, se’ls entregarà un diploma i una Torre de la Minyona. L’acte es farà diumenge a les 13h al Mirador del castell (plaça de la Fira) i comptarà amb la presència dels premiats, L'Adalés (Laia), conjuntament amb l'Alcalde, Ferran Estruch, el Regidor de comerç, Pep Tristany, i diversos representants de l'UBIC.


Tornar a: Febrer, 2019

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat