Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Febrer, 2019
  5. La Fundació Cardona Històrica organitza un concu...
Anar a l'inici de la pàgina

La Fundació Cardona Històrica organitza un concurs fotogràfic per promocionar la vila

Divendres, 1 de Febrer de 2019

El concurs es tracta d’una iniciativa de dinamització i promoció del centre històric de Cardona des de la vessant més àmplia: patrimonial, cultural, comercial i d’esdeveniments. Es convida als visitants a realitzar fotografies del centre històric de Cardona (carrers, places, edificis, detalls ornamentals, escultures, comerços, mercat de diumenge, moments, esdeveniments...).

El concurs fotogràfic tindrà una durada àmplia des del dia 1 de febrer de 2019 i fins el dia 5 de maig de 2019 a les 23.59 hores. Cal disposar de perfil personal a la xarxa social Instagram en obert (no privat) perquè el jurat pugui veure les imatge i ser seguidor del perfil @cardonaturisme. Perquè una fotografia entri a concurs ha d’estar penjada i etiquetada amb #experienciacardona2019.

Un jurat format per 2 professionals de la fotografia, 1 tècnic de turisme i 1 representant de la UBIC, escollirà la imatge guanyadora. Es valorarà l’originalitat, la qualitat artística de la fotografia i el significat de la imatge.

El premi consistirà en:
• Una estada per a 2 persones en règim d’allotjament i esmorzar a l’Hotel Bremon de Cardona
• Un “Cardona Tiquet” per a 2 persones (entrada gratuïta a la Muntanya de Sal, al Castell, al Centre Històric i al Museu de la Sal Josep Arnau).

Les bases per participar al concurs ja són públiques i es poden consultar a www.cardonaturisme.cat


Tornar a: Febrer, 2019

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat