Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Febrer, 2009
  5. L’Ajuntament renova el disseny dels tradicionals...
Anar a l'inici de la pàgina

L’Ajuntament renova el disseny dels tradicionals cards de la vila per promoure la nova imatge comercial i turística de Cardona

Dimarts, 24 de Febrer de 2009 Imatge Promocional Cardona

La Sala de Formació de l’Ajuntament de Cardona acollirà aquest dijous, 26 de febrer a partir de les 20,00 hores la presentació de la nova imatge comercial i turística de la vila. L’acte és obert al públic en general i servirà per presentar públicament la nova versió actualitzada dels tradicionals cards de Cardona que, a partir d’ara, seran la imatge de la marca comercial i turística de la vila.

La nova imatge ha estat elaborada per l’estudi manresà Underline que ha redissenyat les figures dels cards cardonins sintetitzant-ne al màxim les formes naturals. D’aquesta manera s’ha aconseguit obtenir una marca entenedora, contemporània i atractiva. Segons han apuntat els responsables del projecte la nova imatge té com a propòsit atorgar notorietat, captar l’atenció dels visitants externs i contribuir a la dinamització comercial.

L’acte servirà també per explicar a la ciutadania altres de les iniciatives que s’estan impulsant des del consistori per potenciar l’atractiu comercial i turístic de la vila com el pla de senyalització turística i patrimonial de la vila, les campanyes publicitàries de promoció del comerç i el mercat local o la creació de noves rutes naturals pel municipi. Així mateix, s’explicarà l’estat actual de projectes com la remodelació de la plaça de la Fira, la construcció del Centre Cívic/Casal de Joves o el Pla de mobilitat del nucli antic.

L’acte serà presidit per l’alcalde de Cardona, Josep M. Sala i Esteban. També hi intervindran els responsables de les empreses Underline i Quaderna que han elaborat, entre altres projectes, la nova imatge promocional de Cardona i el Pla de senyalització turística i patrimonial de la vila respectivament.Tornar a: Febrer, 2009

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat