Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Febrer, 2009
  5. Adjudiquen les obres de la rehabilitació de les Escoles Escasany
Anar a l'inici de la pàgina

Adjudiquen les obres de la rehabilitació de les Escoles Escasany

Divendres, 20 de Febrer de 2009 Imatge actual del vestíbul de les Escoles Escasany

El Ple de l’Ajuntament de Cardona ha aprovat avui en sessió extraordinària l’adjudicació del contracte d’obres per a la rehabilitació de les antigues Escoles Escasany. El projecte té un pressupost de 456.529 euros que es finançarà a partir dels ajuts previstos en el Fons Estatal d’Inversió Local. Un cop reformat, l’edifici acollirà les aules de l’Escola Municipal de Música, Musicant.

El punt, l’únic de l’ordre del dia, s’ha aprovat per unanimitat de tots els grups municipals, i ha resolt adjudicar els treballs de rehabilitació de l’edifici a l’empresa Constructora de Solsona. Les obres començaran d’aquí a un mes aproximadament i s’acabaran abans de finalitzar l’any. L’oferta guanyadora incorpora millores en l’execució dels treballs com la consolidació i reforç del mur del carrer d’Endolcet i l’adequació de la zona d’escales i els jardins d’aquest equipament de propietat municipal.

Aquesta és la primera actuació i la de més envergadura que l’Ajuntament de Cardona portarà a terme a través dels ajuts provinents del fons d’inversió local de l’estat.


Tornar a: Febrer, 2009

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat