Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Febrer, 2009
  5. El cartell i el programa de festes anuncien l’arribada del Carnaval
Anar a l'inici de la pàgina

El cartell i el programa de festes anuncien l’arribada del Carnaval

Divendres, 13 de Febrer de 2009 Imatge del Carnaval 2008

Avui surten al carrer el programa i el cartell del Carnaval de Cardona 2009 que encetarà els actes de la festa el proper dijous 19 de febrer amb el passacarrers dels gegants Jaume i Jaume Petit i la botifarrada popular del Dijous Llarder. L’endemà al matí se celebrarà el Carnaval de les escoles a la plaça de la Fira i la tradicional arribada del Carnestoltes que sortirà des de l’avinguda d’El Rastrillo a partir de les 6 de la tarda.

El dia fort de la festa serà el dissabte amb la celebració de la popular Cursa de les Andròmines, un dels actes més esperats de la festa en el que, enguany, hi col•laboren 17 bars i restaurants de la vila. Posteriorment, la festa es traslladarà al pavelló municipal on es farà el sopar de colles i el concert dels grups Lucky Luk, Los Pachucos i Music-On. Diumenge a les 6 de la tarda el pavelló acollirà un espectacle infantil. Els actes de carnaval acabaran el dimecres 25 de febrer amb l’Enterrament de la Sardina a la plaça de la Fira.

El Carnaval de Cardona l’organitzen conjuntament la regidoria de Festes de Cardona i l’entitat juvenil, Cardona Jove.

Podeu veure el programa de Carnaval clicant aquí

Es demana responsabilitat i moderació en la celebració de la festa
L’Ajuntament de Cardona i la Comissió Social -integrada pel consistori, els Serveis Socials municipals, els centres educatius i les AMPES, Càritas, Creu Roja, Mossos d’Esquadra, Policia Local, CAP de Cardona i les entitats juvenils Agrupament Escolta Hug-Folc i Cardona Jove- han demanat la col•laboració dels veïns de la vila per tal que les festes es desenvolupin amb total normalitat, respecte i evitant les conductes de risc.

A tal efecte, l’Alcalde ha emès un BAN recordant la prohibició de vendre o subministrar begudes alcohòliques als menors de divuit anys i prohibint l’entrada de menors amb alcohol al pavelló municipal d’esports. Així mateix, es demana la col•laboració de pares, mares, tutors i població en general per tal de fomentar la responsabilitat i la moderació durant el transcurs de la festa.


Tornar a: Febrer, 2009

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat