Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Desembre, 2012
  5. L'Ajuntament subministra sal per a les glaçades
Anar a l'inici de la pàgina

L'Ajuntament subministra sal per a les glaçades

Divendres, 21 de Desembre de 2012 Ajuntament de Cardona

L'Ajuntament de Cardona ha començat a proveir de sal als veïns que ho sol.liciten per evitar la formació de plaques de gel als carrers i camins del municipi. Per fer-ho s'ha posat en marxa el servei d'abastiment de sal gratuïta en tres punts de la vila.

D'aquest manera, les persones interessades en proveir-se de sal poden fer-ho al corral de l'Ajuntament, posant-se en contacte amb la Policia Local (93 868 40 58) o al mateix Ajuntament (93 869 10 00). L'altre punt de subministrament de sal s'ha instal.lat a la deixalleria municipal, a l’horari d’obertura habitual. També s'ha habilitat un punt de recollida de sal per als veïns de la Coromina a l'Escola Joan de Palà. La sal es pot recollir durant les hores d'obertura del centre i concertant l'entrega amb el conserge de l'equipament (93 869 21 85). Des de la regidoria de Protecció Civil es demana als veïns que facin un ús responsable del servei.

Per altra banda, l'Ajuntament ha començat a estendre sal en diversos punts de la via pública a causa de les glaçades que s'han produït els darrers dies. Segons explica la regidora de Protecció Civil Maite Barrera, la sal s'ha estès als principals carrers i vies de comunicació de la vila, accessos a equipaments públics -amb especial prioritat per al Centre d'Assistència Primària, i a les escoles- i a les zones més obagues per tal d'evitar la formació de gel i reduir al màxim el risc d'accidents. De tota manera, es demana a la població que extremi les precaucions davant qualsevol empitjorament de les condicions climatològiques ja sigui per les glaçades o en cas de nevades.

La regidora de Protecció Civil agraeix la col.laboració dels veïns per tal de reduir al màxim els riscos ocasionats pels episodis de mal temps, així com, la col.laboració de l'empresa Salinera de Cardona per la cessió de la sal. Així mateix, ha apuntat que la col.laboració ciutadana és clau per gestionar amb èxit un episodi de nevades o glaçades i agraeix, a l’avançada, la bona predisposició de tothom.


Tornar a: Desembre, 2012

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat