Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Desembre, 2012
  5. Cardona reconeix l'excel·lència del seu teixit industrial
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona reconeix l'excel·lència del seu teixit industrial

Divendres, 14 de Desembre de 2012 Premis Eloi de Navel

Cardona va celebrar ahir la cerimònia d'entrega de la primera edició dels Premis Eloi de Navel, impulsats per l'Associació d'empresaris de Cardona (AEC) amb la finalitat de reconèixer la cabdal aportació del sector empresarial al desenvolupament del municipi.

El jurat va distingir l'empresa Semen Cardona -especialitzada en la producció de semen porcí- amb el Premi a la Trajectòria Empresarial, mentre que l'empresa Aira -dedicada al sector de la robòtica- va ser guardonat amb Premi a la Innovació i el Creixement. La gala d'entrega dels guardons va aplegar una seixantena de representants de les empreses i del teixit associatiu de la vila, en una vetllada celebrada al Parador de Cardona.

Els guardons van ser entregats pel president de l'AEC, Abel Cots i l'alcalde de Cardona, Ferran Estruch. Amb aquesta iniciativa l'AEC i l'Ajuntament de Cardona han volgut reconèixer l’esforç, la constància i la capacitat d’adaptació i superació de les empreses de la vila i destacar la seva contribució al desenvolupament de la vila i al foment de l’ocupació laboral.

Els Premis Eloi de Navel prenen el nom del mercader cardoní Eloi de Navel, que va desenvolupar una intensa activitat econòmica a finals del segle XIV i principis del XV.


Tornar a: Desembre, 2012

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat