Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Desembre, 2012
  5. L'Ajuntament amplia els horaris del pàrquing de C...
Anar a l'inici de la pàgina

L'Ajuntament amplia els horaris del pàrquing de Cal Badia i rebaixa el preu de les places a pupil·latge per augmentar-ne l'ús

Dijous, 13 de Desembre de 2012 Entrada Pàrquing Cal Badia

L'Ajuntament de Cardona ha decidit ampliar l'horari d'obertura del pàrquing de Cal Badia per tal d'incrementar l'ús d'aquest equipament entre els ciutadans. Amb els nous horaris, que es començaran a aplicar a partir del proper divendres 21 de desembre, el pàrquing s'obrirà fins a les 12 de la nit els divendres, dissabtes, vigílies de festius i festius.

D'aquesta manera s'amplia fins a 3 hores l'horari d'obertura al públic en els dies anteriorment esmentats. La resta de dies de la setmana l'horari es manté com fins ara amb l'obertura del pàrquing a les 8 del matí i el tancament a les 9 de al nit.

Reducció de la quota mensual i noves modalitats de pagament a pupil·latge
L'Ajuntament també ha introduït canvis en els preus per a l'ús a pupil·latge de l'aparcament. La intenció del consistori és treure més profit d'aquesta instal·lació i per aquest motiu ha creat una nova modalitat de pagament per a quinze dies al preu de 25 euros (iva inclòs). A més també ha reduït la quota mensual a 40 euros (iva inclòs).

Pel que fa a l'ús diari de les places d'aparcament s'estableix un preu de 30 cèntims per 1 hora, 1 euro la segona hora i 1,5 euros a partir de la tercera hora. Aquestes tarifes es començaran a aplicar a partir de l'1 de gener.


Tornar a: Desembre, 2012

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat