Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Desembre, 2012
  5. La Biblioteca Marc de Cardona presenta aquest divendres la seva mascota
Anar a l'inici de la pàgina

La Biblioteca Marc de Cardona presenta aquest divendres la seva mascota

Dimecres, 12 de Desembre de 2012 Mascota biblioteca

La Biblioteca municipal Marc de Cardona presentarà aquest divendres la seva mascota, una iniciativa encaminada a dinamitzar l'equipament i fer-lo el màxim d'atractiu als ulls dels més petits. L'acte comptarà també amb la presentació de l'obra de literatura infantil "Els llibres de Sal" de Joan Company i Arpa amb il•lustracions d'Anna Terricabras.

Per celebrar el naixement de la mascota s'han preparat diverses activitats que començaran a les 6 de la tarda amb una hora del conte, a càrrec de Montse Mujal que explicarà el relat sobre "Els llibres de Sal" i, a continuació, es donarà a conèixer la nova mascota realitzada pel mestre geganter Toni Mujal.

L'acte prosseguirà a les 7 de la tarda amb la presentació del llibre "Els llibres de Sal" per part dels seus autors, Joan Company i Arpa i Anna Terricabras. A continuació, Toni Mujal presentarà la mascota de la biblioteca i es farà l'entrega solemne de la mascota i el conte a la Biblioteca. La cloenda de l’acte, que és obert a tothom, la farà l’alcalde de Cardona, Ferran Estruch.


Tornar a: Desembre, 2012

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat