Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Desembre, 2010
  5. Avui comença la recollida selectiva de paper i ca...
Anar a l'inici de la pàgina

Avui comença la recollida selectiva de paper i cartró per al comerç de Cardona

Dimarts, 14 de Desembre de 2010 Vehicle de recollida

L’Ajuntament de Cardona posa en marxa avui la recollida selectiva del paper i el cartró adreçada específicament als establiments comercials de la vila. Amb aquest nou servei es podrà recollir tot el paper i el cartró que generen els comerços i botigues de Cardona i fer-ne el reciclatge corresponent.

La recollida es farà porta a porta als establiments de l’àrea comercial del municipi els dimarts i els divendres de les 12:00 a les 14:00 hores. Un vehicle s’encarregarà de recollir els residus que els responsables de cada establiment hauran de tenir a punt per entregar. Per tal de facilitar la recollida s’haurà de seleccionar i plegar degudament el paper i el cartó i entregar-lo en mà. Per dur a terme el servei l’Ajuntament ha adquirit un nou vehicle que ha subvencionat l’Agència de Residus de Catalunya.

A més dels avantatges mediambientals que s’aconseguiran amb aquest sistema, també s’espera millora l’estat de l’espai públic de la vila atès que el nou servei permetrà absorbir el paper i el cartró que generen els establiments comercials de la vila, grans productors d’aquest tipus de residus.

Aquest nou servei serà totalment gratuït i voluntari per a les botigues i comerços de Cardona i contribuirà a reduir la massificació dels contenidors de la via pública, sobretot els situats al Nucli Antic, que s’alliberaran per a la disponibilitat dels ciutadans. Des de l’Ajuntament de Cardona es demana als responsables del teixit comercial de la vila la seva col.laboració en la posada en marxa d’aquest nou servei.


Tornar a: Desembre, 2010

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat