Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Desembre, 2008
  5. La Regidoria de Benestar Social organitza un talle...
Anar a l'inici de la pàgina

La Regidoria de Benestar Social organitza un taller destinat a cuidadors no professionals de persones depenents

Dimarts, 23 de Desembre de 2008 Imatge de la presentació del curs

L’Ajuntament de Cardona amb col•laboració amb la Diputació de Barcelona i Creu Roja local han presentat un taller de formació i suport per a cuidadors de persones depenents. El taller s’ha presentat avui a la tarda al consistori cardoní amb l’assistència de la regidora de Benestar de l’Ajuntament, Montserrat Obradors i representants de Creu Roja de Cardona i dels serveis socials del municipi

El curs constarà de 22 sessions d’una hora de durada i començarà el dimarts dia 13 de gener de les 4 de la tarda. L’objectiu d’aquesta iniciativa és formar i donar recolzament a familiars i cuidadors de persones amb dependència.

El curs serà impartit per una psicòloga, una treballadora social i una infermera i compta amb un total de 15 persones apuntades que han cobert totes les places de què es disposava.

Per altra banda, l’Ajuntament de Cardona està redactant un Pla Local de Serveis Socials que permetrà donar millor resposta a les necessitats de la població en aquest àmbit. A més, el pressupost municipal per l’exercici 2009 "aposta per reforçar" les partides pressupostàries destinades a l’àmbit social, segons ha explicat la regidora.


Tornar a: Desembre, 2008

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat