Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Desembre, 2008
  5. El desplegament del pla de mobilitat del nucli ant...
Anar a l'inici de la pàgina

El desplegament del pla de mobilitat del nucli antic començarà a principis d’any

Dimecres, 3 de Desembre de 2008 Cartell presentació pla mobilitat

L’Ajuntament de Cardona presentarà el proper dimarts dia 9 de desembre el projecte final i el calendari d’execució del pla de mobilitat del nucli antic de Cardona. L’acte de presentació començarà a les 8 del vespre a l’aula de formació de l’Ajuntament de Cardona i és obert a tothom.

El pla de mobilitat de nucli antic de Cardona preveu el tancament al trànsit rodat als carrers del centre històric, la instal·lació de pilones per evitar el pas de vehicles i la creació d’espais peatonals i zones blaves d’aparcament. El projecte s’ha treballat durant l'any i ha comptat amb la participació de veïns, comerciants i representants del teixit associatiu de la vila que n’han consensuat la proposta final. Pels responsables municipals el projecte permetrà “millorar significativament la mobilitat al nucli històric”, i a més, “contribuirà a revaloritzar-ne el seu valor turístic”.

Les actuacions previstes inicialment seran la adquisició i instal·lació de les 4 pilones que regularan l’accés al nucli antic. Paral·lelament s’obrirà el termini perquè veïns i comerciants puguin obtenir la seva targeta d’accés a la zona. Un cop realitzades aquestes actuacions es tancarà finalment el nucli antic, un pas que el consistori preveu realitzar per Setmana Santa. De les 4 pilones que es col•locaran al conjunt històric, dues s’accioanaran per mitjà d’una targeta i s’ubicaran a la plaça del Vall i al portal de Sant Miquel, la pilona de la plaça Santa Eulàlia anirà amb clau i la que se situarà entre els carrers Sant Miquel i Major serà fixa. A més, es dotarà la Fira de baix amb un aparcament per una vintena de cotxes en zona blava.

Amb la presentació pública del pla de mobilitat del nucli antic i el calendari d’execució de les obres l’Ajuntament donarà per tancat el procés de participació ciutadana que va endegar per debatre el projecte.


Tornar a: Desembre, 2008

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat