Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Agost, 2009
  5. El cartell de la Festa Major de Cardona anuncia l’arribada de la festa
Anar a l'inici de la pàgina

El cartell de la Festa Major de Cardona anuncia l’arribada de la festa

Dijous, 27 d'Agost de 2009 Davi Babià, guanyador del concurs del cartell de Festa Major

Ja es pot consultar la programació de la Festa Major de Cardona 2009

La Festa Major de Cardona, que se celebrarà els propers dies 12, 13, 14 i 15 de setembre, ja té apunt la programació i el cartell de les festes que, per tercer any consecutiu ha estat escollit a través d’un concurs.

El cartell, que es començarà a distribuir a partir de demà entre els establiments de la ciutat, ha estat dissenyat per David Babià i Ullé que enguany ha resultat el guanyador del concurs per escollir el cartell de la Festa Major. L’elecció del cartell de la festa grossa de Cardona es va realitzar el passat 29 de juliol al saló de sessions de l’Ajuntament.

El jurat del concurs, format pels membres de la Comissió organitzadora de la Festa Major, va destacar la gran qualitat de les 21 obres que es van presentar a la convocatòria. Finalment, el disseny de David Babià va obtenir una puntuació total de 55 punts, sent la més ben valorada d’entre totes les que concursaven.

El cartell de la Festa Major d’enguany està dedicat als 600 anys del Corre de Bou i en ell s’hi representen dues mans que simbolitzen el relleu entre les diferents generacions de cardonins que han participat a la Festa Major de Cardona. Segons ha explicat el seu autor, David Babià, “la idea me la va suggerir una amiga i a mi em va semblar molt encertada perquè s’adeia perfectament amb l’aniversari dels 600 anys del Corre de Bou”.

David Babià s’ha mostrat orgullós del fet que “el meu disseny representi la festa major del meu poble” i ha qualificat de “molt positiva” la iniciativa d’organitzar un concurs per escollir el cartell de les festes “ja que és més participativa”. Babià, que és el primer any que participa en el concurs, ho va fer "com un aficionat al món del disseny" i ha reconegut, també, l’alt nivell de la resta de treballs presentats.

La imatge del cartell presidirà els actes de la Festa Major de Cardona i serà també la portada del programa d’actes de les festes. El seu autor s’emporta un premi de 250 euros i entrades gratuïtes per a tots els actes que organitza l’Ajuntament des de setembre de 2009 fins a l’agost de 2010.

Des d’aquí podeu consultar els actes de Festa Major programats per a l’edició d’enguany


Tornar a: Agost, 2009

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat