Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Abril, 2018
  5. La Coral Cantiga tanca dissabte el Cicle de Música Sacra a la Col·legiata
Anar a l'inici de la pàgina

La Coral Cantiga tanca dissabte el Cicle de Música Sacra a la Col·legiata

Dijous, 5 d'Abril de 2018

La Coral Cantiga tancarà aquest dissabte 7 d’abril el XIV Cicle de Música Sacra de Cardona. Es tracta d’una formació que posseeix una de les més llargues trajectòries en la música coral catalana i la música religiosa del romanticisme. Dirigida per Pep Prats, oferirà un concert en el qual experimentarà amb les diferents acústiques de la Col·legiata de Sant Vicenç del Castell de Cardona. El recital —que s’iniciarà a les 18.30 hores— reivindicarà obres dels grans autors del romanticisme alemany i també dels grans compositors catalans del segle XX, com ara Frederic Mompou i Pau Casals.

El Cicle de Música Sacra es va iniciar el cap de setmana del 24 i 25 de març amb la Ensemble Confluència Sonora —liderada per la soprano Soledad Cardoso— i amb el concert de la Coral Cardonina, que va interpretar La Passió. Ambdós recitals van atraure un nombrós públic que va destacar la qualitat de la música oferta.

El Cicle de Música Sacra està organitzat per l’Ajuntament de Cardona, l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura i la Fundació Cardona Històrica. El seu objectiu és contribuir a la recuperació i a la divulgació del patrimoni musical sacre europeu i, alhora, donar visibilitat, dinamitzar i apropar a la ciutadania i al món local el patrimoni cultural català.

Més informació i venda d'entrades:
http://patrimoni.gencat.cat/, cardonaturisme.cat i monuments.mhcat.cat


Tornar a: Abril, 2018

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat