Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Abril, 2015
  5. L'exposició "Escoles d'altres mons", del fotògra...
Anar a l'inici de la pàgina

L'exposició "Escoles d'altres mons", del fotògraf Kim Manresa, a la Biblioteca de Cardona

Dijous, 30 d'Abril de 2015 Escoles d'altres mons

La Biblioteca municipal Marc de Cardona acollirà del 2 al 28 de maig l'exposició "Escoles d'altres mons" una mostra sobre l'escola en diverses parts del món del reconegut fotoperiodista Kim Manresa.

A través d'una selecció de 50 imatges la mostra reflexiona sobre del dret de totes les persones a l'educació mostrant la realitat de les escoles on s'eduquen molts nens i nenes de països de l'Àfrica, Amèrica llatina i Àsia.

L'exposició forma part d'un projecte educatiu que, amb el suport de la Diputació de Barcelona, vol conscienciar i sensibilitzar sobre la importància que té l'educació per reduir les desigualtats socials i, a la vegada, reclamar que el dret a l'educació sigui considerat un dret prioritari per les administracions públiques i els organismes internacionals.

"Escoles d'altres mons" és gratuïta i es podrà veure a la biblioteca cardonina de dilluns a divendres de 16 a 20:30 h ores, els dimecres de 10 a 14 hores i els dissabtes de 10 a 13:30 hores. La inauguració es farà el dimarts 5 de maig a les 5 de la tarda.


Tornar a: Abril, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat