Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Abril, 2015
  5. S’estrena la dansa de l’Acció Global Ciutadana
Anar a l'inici de la pàgina

S’estrena la dansa de l’Acció Global Ciutadana

Dilluns, 27 d'Abril de 2015 accioglobal15w

L’Acció Global Ciutadana és una de les accions del projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural (ICI) que l’Obra Social “la Caixa” impulsa juntament amb l’Ajuntament de Cardona i la Fundació SHE. Aquest projecte pretén promoure la convivència i interculturalitat al municipi.

Fomentar la convivència a Cardona. Aquest era l’objectiu de l’Acció Global Ciutadana organitzada pel Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural impulsat per l’Obra Social “la Caixa” en col•laboració amb l’Ajuntament de Cardona i la Fundació SHE. En el marc de la Fira d’Entitats de Cardona, durant tot el dia es van dur a terme diversos tallers d’acrobàcia, màgia còmica, laboratori de dansa, malabars, percussió i xanques que van comptar amb la presència de professors qualificats i de prestigi en el món del circ i en activitats de lleure. Als tallers hi van participar una setantena de persones de diverses edats. Els tallers es van celebrar al carrer i hi va poder participar qualsevol persona interessada.

Al vespre es va poder veure AnoDRACardona, una dansa mitològica que simbolitza la lluita entre el bé i el mal. Les forces del bé, representades pel integrants dels tallers d’acrobàcia, màgia còmica, dansa, percussió i malabars, intenten salvar el drac que està segrestat a la cova de sal de les mans de les harpies, representades pels participants al taller de xanques.

L’acte, que es va iniciar amb un recorregut des de la Plaça del Mercat fins a la Plaça de la Fira, va ser molt seguit pel públic assistent a la Fira d'Entitats. La dansa de l’Acció Global Ciutadana forma part de l’acte de cloenda de la Fira Medieval de Cardona que se celebrarà el primer cap de setmana de juny.


Tornar a: Abril, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat