Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Abril, 2015
  5. Cardona celebra Sant Jordi
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona celebra Sant Jordi

Divendres, 17 d'Abril de 2015 santjordi15w

Els actes de celebració de la Diada de Sant Jordi a Cardona començaran demà amb les activitats que programa l'Agrupament Escolta Hug Folc. Com cada any, l'agrupament escolta cardoní organitza una complerta jornada dedicada als més joves que en aquesta ocasió començarà ales 4 de la tarda la plaça de la Fira amb un seguit de jocs. A les 6 de la tarda hi haurà una xocolatada popular i, seguidament, hi haurà una animació infantil amb en Jaume Barri.

Les activitats es reprendran la vigília del dia de Sant Jordi a la Biblioteca Municipal Marc de Cardona que acollirà la seva 3a Revetlla de Sant Jordi amb la presentació del llibre "La vescomtessa dissortada", a càrrec de la seva autora M. Dolors Guàrdia. "La vescomtessa dissortada" és una novel.la sobre la vida de Domna Maria Álvarez, vescomtessa de Cardona a les darreries del segle XIII. La presentació es farà a les 7 de la tarda i és oberta a tothom.

El dia de Sant Jordi, l'Associació de Veïns i Amics del Barri Mercat de Cardona organitzen a les 10.30h, a la Plaça del Mercat, la trobada d' alumnes dels centres educatius de Cardona. hi haurà cantada de cançons tradicionals i populars catalanes, de tots els temps i registres musicals i esmorzar.

També el mateix dia de Sant Jordi, l'Institut Sant Ramon i l'AMPA del centre organitzaran un dinar popular (paella d'arròs i botifarrada). És obert a tothom i cal adquirir els tiquets, al preu de 6 €, a consergeria de l'Institut (fins el dia 20 d'abril). A més, la Companyia Inestable de l'Institut Sant Ramon representarà l'obra de teatre "Mar i Cel" al teatre Els Catòlics. L'estrena serà el dia 23 d'abril al matí, a tot l'alumnat i personal de l'Institut Sant Ramon. A la tarda es tornarà a representar als alumnes de l'Escola Joan de Palà i Escola Mare de Déu del Patrocini. I els dies 25 i 26 d'abril soferirà al públic en general.


Tornar a: Abril, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat