Cardona renova la pàgina web municipal, més accessible i visual

Última revisió 20-11-2020 10:24
20/11/2020

La nova web incorpora un espai destinat a la pandèmia, amb l'última hora sobre l'afectació al municipi.

L’Ajuntament de Cardona renova la seva pàgina web municipal, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, i consolida, així, la seva imatge corporativa, d’acord amb els cànons de transparència marcats per llei i amb l’objectiu de fer més accessible la informació a la població i donar més agilitat als tràmits i serveis que connecten l’administració amb la ciutadania. La portada de la pàgina integra una imatge del Castell de Cardona del cardoní Carles Palà.

La web, que compta amb una imatge més moderna i adaptada a l’actualitat, incorpora un arbre de continguts dividit en sis àrees i endreçat per categories: una primera, l’Ajuntament, on hi ha tota la informació del consistori, especialment pel que fa a la representativitat política i totes les dades dels regidors d’acord amb la llei de transparència; una segona i tercera, Informació municipal i Serveis i Tràmits, on el ciutadà pot interactuar amb l’Ajuntament per fer qualsevol tràmit online (com ara una instància), consultar informació pública o fer factures electròniques, entre d’altres.

La quarta pestanya, la de Govern Obert, compta amb aquells arxius de participació ciutadana i transparència; una cinquena, la de Cardona, dedicada a l’explicació de com és i què hi podem trobar a la vila, així com un apartat dedicat al Turisme, especialment important pel municipi.

Finalment, la darrera categoria de l’arbre de continguts del nou web és la de Comunicació, un apartat on és rellevant donada la importància que l’administració local es comuniqui amb fluïdesa amb el ciutadà: s’hi pot consultar des dels butlletins municipals fins a l’agenda d’activitats o l’historial de notícies.

 

Nou butlletí digital periòdic

Una de les principals novetats que afegeix la nova web és un butlletí digital que, de forma periòdica, enviarà a tothom qui se subscrigui, un resum de l’actualitat setmanal del municipi així com l’agenda d’activitats.

A l’accés principal, també s’hi ha incorporat un apartat destinat al coronavirus, on trobar-hi tota la informació oficial i notícies relacionades amb la pandèmia al municipi, així com les darreres xifres de la COVID-19.

 

Presentació a la sala de plens del nou web municipal
Presentació a la sala de plens del nou web municipal