Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Setembre, 2015
  5. Canvis d'ubicació, en cas de pluja, de la Festa Major de Cardona
Anar a l'inici de la pàgina

Canvis d'ubicació, en cas de pluja, de la Festa Major de Cardona

Dijous, 10 de Setembre de 2015 fm15w1

L'Ajuntament de Cardona informa que en cas que els actes de Festa Major 2015 es vegin afectats per la pluja la programació quedarà alterada i s'hauran de suspendre aquells actes que no es puguin realitzar en una ubicació alternativa.

Per reduir l'afectació que puguin ocasionar les possibles pluges, s'ha procedit a programar un canvi d'ubicació d'algunes de les activitats previstes. Així, està previst traslladar al pavelló municipal d'esports un dels dos concerts de dissabte a la nit i suspendre l'altre. També es traslladarien al pavelló les actuacions de Liberty i Los Pachucos i el Concert de la Banda de Música de Cardona de diumenge i s'estudiaria la mateixa solució en el cas de les sardanes i les animacions infantils. En qualsevol cas, i degut a la variabilitat meteorològica, l'Ajuntament anirà informant dels possibles canvis que es realitzin en els horaris i les ubicacions dels actes.

L'Ajuntament desitja molt bona Festa Major a tots els veïns i veïnes i a tots els amics que visitin la vila durant els dies de festa. Així mateix, espera que tothom gaudeixi dels actes amb el civisme i el respecte que es mereix la Festa Major de Cardona.


Tornar a: Setembre, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat