Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Setembre, 2015
  5. L'Ajuntament de Cardona convoca de nou el concurs...
Anar a l'inici de la pàgina

L'Ajuntament de Cardona convoca de nou el concurs per ocupar una plaça de tècnic de desenvolupament local

Dimarts, 8 de Setembre de 2015 info aodl15w

La funció principal del càrrec serà la dinamització dels sectors agrari i agroalimentari del municipi en coordinació amb l'Agència de desenvolupament local de Solsona i Cardona.

L'Ajuntament de Cardona contractarà un tècnic de desenvolupament local, especialitzat el sector agroalimentari, per impulsar accions de dinamització socioeconòmica en aquest sector. Per aquest motiu s'ha obert una nova convocatòria -la primera va quedar deserta- per ocupar aquest lloc de treball de caràcter temporal.

Les persones interessades han de tenir estudis de grau universitari o superior i s'ofereix un contracte de durada determinada, d'aproximadament un any.
La persona escollida s'encarregarà de gestionar i coordinar projectes i actuacions destinades a l'impuls de l'activitat econòmica i a la creació de llocs de treball en els sectors agrari i agroalimentari.

La contractació d'aquest professional forma part del Pla d'acció per a l'impuls de Cardona i Solsona a través de la col·laboració público-privada, que impulsa l'Agència de desenvolupament local de Solsona i Cardona.

La incorporació es faria entre el 15 i el 31 de desembre del 2015. El lloc de feina, de caràcter temporal, seria a Cardona i a Solsona i la jornada laboral de 37'5 hores setmanals de dilluns a divendres. Per a la provisió d'aquest lloc de treball s'ha demanat una subvenció al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC). El termini de presentació de sol·licituds acaba el proper 17 de setembre atès que el procediment s'ha fet amb caràcter d'urgència. Les sol·licituds s'han de presentar a l'Ajuntament de Cardona.

Amb aquest perfil, l'Agència vol treballar específicament la dinamització empresarial, la innovació i la competitivitat en un sector clau de l'economia dels municipis de Cardona i Solsona.

Per accedir a les bases cliqueu aquí.


Tornar a: Setembre, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat