Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Setembre, 2015
  5. Avui es posen a la venda les entrades dels actes de la Festa Major 2015
Anar a l'inici de la pàgina

Avui es posen a la venda les entrades dels actes de la Festa Major 2015

Dimarts, 8 de Setembre de 2015 fotowentrades

L'Ajuntament rebaixa els preus d'algunes localitats de la plaça de bous i dels mocadors per augmentar el públic de la festa.

Des d'avui i fins dijous es poden comprar al vestíbul de l'antic arxiu municipal (als baixos de l'edifici de l'Ajuntament) les localitats per al Corre de bou i per a l'obra de teatre de Festa Major. L'horari d'obertura del punt de venda d'entrades és de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores.

Per incentivar la presència del públic als actes del Corre de bou, l'Ajuntament ha introduït canvis en els preus de l'espectacle. Així, les localitats de la grada superior de la plaça de bous tindran un preu únic de 5 euros el dissabte, el diumenge i el dilluns. A més, s'ha rebaixat 2 euros el preu de les localitats d'ombra de primera i última fila de diumenge i a la resta de la plaça les localitats tindran un preu de 7 euros el diumenge, mentre que a la grada superior el preu serà de 5 euros. L'Ajuntament també ha decidit rebaixar el preu del mocador d'accés a les barreres que passa de 12 a 10 euros i pel que fa la teatre, la funció d'enguany costarà 5 euros.

L'Ajuntament recorda que només es poden comprar un màxim de 10 entrades per persona. Les entrades per al teatre es vendran fins a exhaurir les localitats; en cas que no es venguin totes, es podran adquirir una hora abans de l’espectacle a la taquilla de la plaça de bous.

També es podran adquirir a les taquilles de la plaça de la Fira, el dissabte 12 de setembre de les 12 a les 14 hores i a la tarda a partir de les 18 hores, diumenge 13 de setembre i dilluns 14 de setembre, de les 12 hores a les 14 hores i a la tarda a partir de les 16 hores.


Tornar a: Setembre, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat