Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Setembre, 2015
  5. Cardona comença aquest cap de setmana una nova ed...
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona comença aquest cap de setmana una nova edició de la Setmana de la Joventut

Dimecres, 2 de Setembre de 2015 7manjovarxiuw

La principal novetat d'aquesta edició és el concurs de grups de música de "l'Empalme" 2016.

La Setmana de la Joventut de Cardona arrencarà aquest cap de setmana amb el campionat de 3x3 de bàsquet que organitza el Club de Bàsquet Cardona el dissabte a la plaça de la Fira. L'endemà diumenge, de les 4 a les 8 del vespre hi haurà una exhibició d'entrenament de motos a la Coromina, al camp de la Premsa amb l'Associació Moteros de Pacotilla. Ja de nit la plaça de bous serà l'escenari del Cinema a la Fresca que organitzen Cardona Jove i el Cinema Amateur Cardoní i que, enguany, projectarà a partir de les 10 de la nit la pel·lícula "Frozen".

Les activitats continuaran dilluns a les 5 de la tarda amb el popular concurs de castells de sorra a la plaça de bous i, més tard, a les 8 del vespre, amb la gimcana esportiva. El dimarts, 8 de setembre, a les 17:30 hores la plaça de bous acollirà un taller de grafitis per a nens i, a les 18:30 hi haurà una xocolatada. Ja de nit se celebrarà la gimcana Cardona Prix.

Una de les novetats d'enguany serà el concurs de grups de música que se celebrarà dimecres a partir de les 5 de la tarda a la plaça de bous. El concurs tindrà com a premi pel grup guanyador poder actuar a la Nit de "l'Empalme" de l'any 2016.

CLICA AQUÍ PER VEURE EL CARTELL DE LA SETMANA DE LA JOVENTUT 2015

Festa Penya Barcelonista de Cardona
El dijous 10 de setembre, la Penya Barcelonista de Cardona celebrarà la seva festa anual. Els actes començaran a les 7 de la tarda amb un cercavila amb els Grallers de Cardona i el gegantó de l’avi del Barça. A les 10 de la nit, al passeig de la Fira, hi haurà una botifarrada popular i seguidament ball amb Charli Music i concert amb Txingao.

10è Anivesari de Music-ON
Enguany Music-On celebra el 10è aniversari de la festa We Love Music-On i per celebrar-ho el dijous dia 10 setembre oferiran una sessió musical amb els DJ's Xavi Pasquina, Roger Colell, Fran Cantero i Manuel Prados.


Tornar a: Setembre, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat