Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vila



Fil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Setembre, 2014
  5. La vila de Cardona clou l'any del Tricentenari amb...
Anar a l'inici de la pàgina

La vila de Cardona clou l'any del Tricentenari amb un acte institucional a la Col.legiata de sant Vicenç

Divendres, 12 de Setembre de 2014 Acte 21set2w

L'acte se celebrarà el diumenge 21 de setembre amb l'assistència de les principals autoritats del país.

Cardona posarà el punt i finals als actes institucionals de commemoració del Tricentenari el proper diumenge 21 de setembre amb la celebració d'un acte solemne a la Col.legiata de sant Vicenç del castell de Cardona.

L'acte tindrà la màxima rellevància institucional, serà presidit per l'alcalde de Cardona, Ferran Estruch i comptarà amb la participació de les principals autoritats del país. D'aquesta manera, la vila cardonina tancarà els actes institucionals del Tricentenari posant punt i final a un any ple d'activitats durant el qual la vila ducal ha esdevingut un dels centres més destacats d'aquesta commemoració.

Tot i que no es volen avançar el format i els continguts de l'acte, l'alcalde de Cardona ha explicat que serà un espectacle en format de cantata que combinarà fragments musicals, passatges escènics i narratius amb un alt contingut simbòlic. L'acte, que coemnçaràa les 12 del migdia i durarà aproximadament una hora, contindrà nombroses referències a la història mil.lenària de Cardona i a l'exemple de resistència i determinació del castell i la vila de Cardona durant la Guerra de Successió.

Les entrades per assistir a l'acte, que serà gratuït, es poden adquirir a l'Oficina de Turisme de Cardona (Avinguda del Rastrillo s/n - 93 869 27 98 - oficinaturisme@cardona.cat). Els horaris de l'Oficina de Turisme són els següents: matins, de dilluns a diumenge de 10 a 14 hores i tardes, de dilluns a divendres de 17 a 19 hores i dissabte de 17 a 20 hores.


Tornar a: Setembre, 2014

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat