Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Setembre, 2014
  5. Cardona protagonista del programa de televisió "...
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona protagonista del programa de televisió "País km 0" de la Xarxa de Televisions Locals

Dilluns, 1 de Setembre de 2014 laxarxa2014

Cardona serà la localitat protagonista del programa de la Xarxa de Televisions Locals "País km 0" que s'emet avui a la tarda de les 6 a les 8 del vespre.

El magazín televisiu serà a Cardona per conèixer la història de la vila ducal i la Guerra de Succesió, visitar les mines de sal i de potassa i explicar els fets i elements més destacats del patrimoni cultural de Cardona.

Un equip de reporters del programa farà un viatge en el temps i recorrerà els racons més desconeguts de l'imponent castell cardoní acompanyats de Manuel Desvalls i Vergós, governador de la plaça del 1711 al 1714, en una de les visites teatralitzades que s'ofereixen als visitants del recinte.

També descobriran com era la vida dels habitants de la vila fa 300 anys. Per fer-ho faran parada al restaurant Petit Perico, on degustaran el peculiar Platillo de la batalla de Almansa, gràcies al proejecte "Sabors de 1714" que recupera els plats històrics de la cuina catalana del segle XVIII.

L'altre punt d'interès del programa serà el Parc Cultural de la Muntanya de Sal i la història de les explotacions mineres de Cardona i de al conca del Bages.
"País km 0" recorre durant tot l'estiu les principals localitats catalanes a la recerca d'històries i personatges sorprenents. El magazín, en antena a més de 40 ràdios i televisions locals, es pot seguir en directe cada tarda de 18h a 20h i en 'streaming' a través d'aquest web: http://www.laxarxa.com


Tornar a: Setembre, 2014

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat