Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Setembre, 2013
  5. Cardona es promociona al Born Centre Cultural
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona es promociona al Born Centre Cultural

Dimecres, 25 de Setembre de 2013 Tòtemcardonaborn

La vila de Cardona disposa d'un nou punt d'informació turístic ubicat al Born Centre Cultural de Barcelona. Es tracta d'un tòtem informatiu, amb la imatge del castell de Cardona, que ofereix als visitants la informació bàsica dels recursos turístics de què disposa la vila cardonina.

La presència de Cardona al Born Centre Cultural és fruit del conveni que els ajuntaments de Cardona i Barcelona van signar l'any 2012 per difondre la història de la Guerra de Successió i desenvolupar accions conjuntes de promoció cultural i turística. D'aquesta manera, Cardona promociona la seva imatge turística i patrimonial en un dels equipaments culturals amb més projecció de la capital catalana. Cardona també és present a l'antic mercat del Born a través de la senyera que oneja a l'entrada de l'edifici que va ser lliurada per la vila ducal a la ciutat de Barcelona per reforçar els vincles que uneixen les dues poblacions. En les properes setmanes s'aniran concretant altres accions conjuntes de promoció de Cardona al Born.

El Born Centre Cultural és l'espai arqueològic i museístic que Barcelona ha impulsat per divulgar la història del setge que la ciutat va patir durant la Guerra de Successió. L'equipament es va inaugurar el passat 11 de setembre i en només 5 dies es calcula que el van visitar 60.000 persones.


Tornar a: Setembre, 2013

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat