Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Setembre, 2013
  5. Comunicat de l'Ajuntament per Festa Major
Anar a l'inici de la pàgina

Comunicat de l'Ajuntament per Festa Major

Divendres, 6 de Setembre de 2013 Festa major comunicat

Comunicat per les previsions de pluja i ampliació dels horaris del pàrquing de Cal Badia per Festa Major

L'Ajuntament de Cardona informa que en cas que els actes de Festa Major 2013 es vegin afectats per la pluja la programació quedarà lògicament alterada havent de suspendre aquells actes que no es pugin realitzar en una ubicació alternativa.
Per reduir l'afectació que puguin ocasionar les possibles pluges, s'ha procedit a programar un canvi d'ubicació d'algunes de les activitats previstes.

Així, està previst fer l’acte de presentació i apadrinament de l’Àliga a l’interior del temple parroquial, traslladar al pavelló municipal d'esports el sopar-concert DFT-Aston de dissabte a la nit, el concert de la Banda de Música de diumenge a la nit i les sardanes de la Cobla de Cardona de dilluns al vespre. Les sardanes de dimarts a la tarda es farien a l'envelat igual que els balls de nit que es mantindran a l’escenari de l’envelat.

Aparcament a Cal Badia

El pàrquing de Cal Badia romandrà obert durant tota la nit d’avui divendres, 6 de setembre, per afavorir l’estacionament de vehicles durant la Nit de l’Empalme. Pel que fa a la resta de dies de Festa Major l’equipament ampliarà l’horari d’obertura fins a les 3 de la matinada els dies 7, 8, 9 i 10 de setembre.

L'Ajuntament desitja molt bona Festa Major a tots els veïns i veïnes i a tots els amics que visitin la vila durant els dies de festa. Així mateix, espera que tothom gaudeixi dels actes amb la joia i l'emoció propis de la celebració i amb el civisme i el respecte que es mereix la Festa Major de Cardona.


Tornar a: Setembre, 2013

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat