Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Setembre, 2013
  5. Cardona dóna el tret sortida a la Festa Major amb el Pregó institucional
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona dóna el tret sortida a la Festa Major amb el Pregó institucional

Dimecres, 4 de Setembre de 2013 Aj. Cardona pregó

El Pregó institucional inaugurarà demà la Festa Major de Cardona que se celebrarà els propers dies 7, 8, 9 i 10 de setembre. Enguany, Jaume Ciurana, tinent d'alcalde de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona serà l'encarregat de pronunciar el Pregó institucional de les festes cardonines.

L'acte del Pregó institucional se celebrarà a les vuit del vespre al Saló de sessions de l’Ajuntament. L'alcalde de Cardona, Ferran Estruch, presidirà l'acte acompanyat de la corporació municipal. Amb l’acte del Pregó institucional Cardona comença oficialment els actes de Festa Major i ho fa convidant l’Ajuntament de Barcelona amb qui els uneix el conveni de col.laboració que van signar l’any passat per impulsar accions conjuntes de promoció cultural i turística i cooperar per difondre la història de la Guerra de Successió. El conveni el van formalitzar l’alcalde Ferran Estruch i el tinent d'alcalde de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Ciurana.

Jaume Ciurana s’afegeix, així, a la resta de personalitats que en han fet lectura del Pregó institucional de la Festa Major de Cardona: el periodista Lluís Foix (2002), el bisbe Josep M. Guix (2003), l’oceanògrafa Josefina Castellví (2004), el cardiòleg, Josep Corrons (2005), l’historiador i polític Joaquim Ferrer (2006), el físic Josep Enric Llebot (2007), el diplomàtic Joaquín Piriz (2008), la geòloga Montserrat Torné Escasany (2009), el periodista Gonçal Mazcuñán (2010), el doctor Ramon Estruch (2011) i el doctor Valentí Fuster l’any passat.

L’Ajuntament de Cardona convida a tots els ciutadans a assistir al Pregó institucional i desitja a tots els cardonins i cardonines una bona Festa Major


Tornar a: Setembre, 2013

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat