Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Setembre, 2011
  5. El programa “Divendres” de TV3 visitarà Cardo...
Anar a l'inici de la pàgina

El programa “Divendres” de TV3 visitarà Cardona els dies 10, 11 i 13 d’octubre

Divendres, 30 de Setembre de 2011 Divendres a Cardona

Cardona serà la vila protagonista del programa de TV3 “Divendres” que s’emet cada tarda a partir de 2/4 de 5 a la televisió catalana. El plató mòbil del programa, que cada setmana visita un municipi de Catalunya, serà a Cardona els dies 10 ,11 i 13 d’octubre des d’on mostrarà diferents aspectes de la vida cultural i social del municipi.

L’equip del programa desplaçat a Cardona s’ubicarà a la plaça de la Fira els dies 10 i 11 des d’on es realitzaran diverses connexions amb el plató de TV3. El dia 13 es traslladarà al Parc Cultural de la Muntanya de Sal per mostrar als espectadors de “Divendres” la vall salina i les mines de Cardona.

En els propers dies els responsables del magazine, que condueixen els periodistes Xavi Coral i Espartac Peran, es posaran en contacte amb persones i entitats de la vila que vulguin col.laborar amb el programa. Les persones que ho vulguin podran assistir-hi de públic i veure de prop alguns dels col.laboradors d’Espartac Peran com l’escriptor Màrius Serra o l’historiador Josep Maria Solé i Sabaté.

Assistir de públic a TV3
La presència de “Divendres” a Cardona es completarà amb la possibilitat d’assistir com a públic al plató de TV3 el divendres 14 d’octubre. Per aquest motiu, s’està organitzant un autobús amb gent de Cardona que vulgui participar-hi. Les persones que hi estiguin interessades han de trucar al telèfon de l’Ajuntament (938691000) entre el 3 i el 7 d’octubre de les 9 a les 13:00 hores. L’autobús sortirà de l’avinguda del Rastrillo el dia 14 a les 13:15 hores i tornarà a Cardona al voltant de les 20:30 hores. Els assistents hauran de portar el DNI. L’activitat és gratuïta i els menors d’edat hauran de portar un document d’autorització signat pels pares o tutors. Les places són limitades i es reservaran per ordre d’inscripció.


Tornar a: Setembre, 2011

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat