Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Setembre, 2011
  5. Demà es presenta a Cardona el lipdub de la salut de la Fundació SHE
Anar a l'inici de la pàgina

Demà es presenta a Cardona el lipdub de la salut de la Fundació SHE

Divendres, 30 de Setembre de 2011 Lipdub de la salut

El Teatre Els Catòlics acollirà demà dissabte 1 d’octubre la presentació del lipdub de la salut que es va gravar el passat 29 de juliol a Cardona. L’activitat és gratuïta, començarà a les 5 de la tarda i s’allargarà fins a les 7. En aquestes dues hores s’anirà reproduint de forma successiva el lipdub que va impulsar la Fundació SHE, així com els dos making-of realitzats per la productora audiovisual de Cardona E2S Produccions, responsable de l’enregistrament del lipdub, i el Cinema Amateur. Els tres documents tenen una durada de mitja hora aproximadament.

A més, el lipdub de la salut també es podrà veure a la web del Programa SI! de la Fundació SHE a partir del dilluns 3 d’octubre.

L’objectiu del lipdub és el d’afavorir la promoció dels hàbits de vida saludables i la bona alimentació des de la infància i es va gravar en el marc de la segona edició de la Jornada SHE, que organitza a Cardona la Fundació SHE, presidida pel Dr. Valentí Fuster. L’activitat va comptar amb la col.laboració de l’Ajuntament de Cardona i la Fundació Port Aventura, a més de la implicació d’un gran nombre d’entitats i associacions de la vila cardonina. Els nens i nenes de les escoles cardonines, juntament amb escolars de Súria, sant Joan de Vilatorrada i Solsona van ser els actors protagonistes del muntatge audiovisual compartint escenes amb els populars personatges de Barri Sèsam.


Tornar a: Setembre, 2011

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat