Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Setembre, 2011
  5. Cardona acull un nou becari de la Cardona uruguaiana
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona acull un nou becari de la Cardona uruguaiana

Dilluns, 5 de Setembre de 2011 Agermanament Cardona

Cardona acollirà un nou becari provinent de la Cardona de l’Uruguai amb l’objectiu de continuar reforçant els vincles de cooperació i amistat entre les dues poblacions. El nou participant en el programa d’intercanvi cultural entre les dues localitats va arribar dissabte passat a Catalunya i ja és a Cardona on farà una estada d’un mes.

Demà dimarts 6 de setembre el Saló de Sessions de l’Ajuntament acollirà l’acte oficial de benvinguda al jove Federico Emanuel Pereira Martínez. L’acte, que començarà a les 8 de la tarda és obert al públic en general i comptarà amb l’assistència dels becaris cardonins que han participat en el programa d’intercanvi amb la Cardona de l’Uruguai. En la recepció del jove becari uruguaià hi assistiran també els cardonins que van ser pioners en l’agermanament entre les dues Cardona.

Federico Emanuel Pereira Martinez té 22 anys i és llicenciat en ciències de la comunicació. Durant la seva estada a la vial ducal realitzarà diverses activitats per tal de conèixer la realitat cultural, social i econòmica de Cardona. L’estada del jove becari uruguaià s’inscriu en el marc de col.laboració que estableix el Protocol d’Agermanament entre ambdues Cardona, signat el 30 de març de 2009 i que compte amb el suport de la Diputació de Barcelona, oficina de relacions internacionals.


Tornar a: Setembre, 2011

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat