Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Octubre, 2019
  5. L’Escola d’Arquitectura del Vallès fa la prim...
Anar a l'inici de la pàgina

L’Escola d’Arquitectura del Vallès fa la primera sessió participativa del Màster que realitza a Cardona

Dimecres, 23 d'Octubre de 2019

L’Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès de la UPC, en col·laboració amb l'Ajuntament de Cardona i la Diputació de Barcelona, iniciarà aquest dijous la primera de les sessions participatives que té previstes fer en el marc de la segona edició del Màster Universitari en Arquitectura que realitzen a Cardona. La trobada, oberta a tots els veïns i a entitats, es farà de 19 a 21 hores a l'Escola Joan de Palà (la Coromina) i que es centrarà en els entorns del poble. S'aprofundirà en espais com l'Antic Salí, el patrimoni industrial i les colònies mineres, les connexions i camins entre el nucli i entorns, el paisatge de la ribera del meandre del Cardener, la propietat pública i privada de la Coromina, i el teixit rural de masies i explotacions agràries.

La trentena d’estudiants que realitzen aquest Màster tenen l’encàrrec de desenvolupar propostes adreçades a la millora de l’àmbit urbà de Cardona, propostes que els serviran per al seu projecte final de carrera. Promouran idees d’adequació de l’espai públic, del paisatge urbà i de rehabilitació del teixit edificat que puguin ser útils al consistori i al conjunt de la ciutadania.

El propòsit de l’Escola d’Arquitectura del Vallès és generar propostes que responguin a necessitats reals i concretes, tant d’incidència pública com privada, i poder posar al servei d’aquestes demandes tot el potencial de recerca que es genera des de la Universitat.


Tornar a: Octubre, 2019

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat