Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Octubre, 2019
  5. El Cicle Gaudí projecta ‘La vida sense la Sara...
Anar a l'inici de la pàgina

El Cicle Gaudí projecta ‘La vida sense la Sara Amat’, un film sobre el primer amor d’un adolescent

Dimarts, 15 d'Octubre de 2019

El Cicle Gaudí, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Cardona i amb la col·laboració del Cinema Amateur Cardoní, projecta aquest dijous 17 d’octubre ‘La vida sense la Sara Amat’, el primer llargmetratge de la directora Laura Jou.

El film parla sobre el primer amor d’un adolescent, en Pep, de 13 anys, que està completament enamorat d’una noia del poble dels seus avis, la Sara Amat. Una nit d’estiu la Sara desapareix sense deixar cap rastre. Al cap d’unes hores, el Pep se la troba amagada a la seva habitació. La jove li explica que ha fugit de casa i li demana de quedar-se amb ell. Encara que el Pep sap que el poble sencer l’està buscant, accedeix i es converteix en el seu protector i còmplice durant els últims dies abans que tots dos marxin del poble. El noi es veu obligat a viure una doble vida: ha de mentir a tothom i també ha de satisfer les demandes de la Sara, que el posarà a prova i el farà madurar de cop abans del final de l’estiu.

La projecció es farà al Teatre dels Catòlics i s’iniciarà a dos quarts de nou del vespre. Les entrades tenen un preu de 4,5 euros. Els menors de 18 anys, els majors de 65 i els que tinguin el Carnet Jove tenen un preu especial de 3 euros i es fa un 2x1 per als posseïdors de la targeta del Club de la Vanguardia. També hi ha la possibilitat de comprar un pack de quatre pel·lícules a 12 euros.

*Més informació a https://www.ciclegaudi.cat/cartellera/la-vida-sense-la-sara-amat/

*Foto: Cicle Gaudí


Tornar a: Octubre, 2019

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat