Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Octubre, 2019
  5. L’Ajuntament de Cardona suspèn l’activitat in...
Anar a l'inici de la pàgina

L’Ajuntament de Cardona suspèn l’activitat institucional com a mostra de rebuig a la sentència

Dilluns, 14 d'Octubre de 2019

L’Ajuntament de Cardona ha decidit aquest dilluns al matí suspendre l’activitat institucional fins a nou avís com a mostra de rebuig a la sentència del Tribunal Suprem contra les persones jutjades per organitzar el referèndum de l’1-O, que han estat condemnades a penes d’entre 9 i 13 anys de presó.

D’aquesta manera, l’Ajuntament vol expressar el rebuig a les condemnes efectuades contra els nostres representants institucionals i membres de la societat civil, que van defensar el dret a decidir democràticament el futur de Catalunya. En paraules de l’alcalde, Ferran Estruch, la sentència és “un atac contra la democràcia”.

L’Ajuntament també informa que en les properes 72 hores se celebrarà un ple extraordinari per manifestar el rebuig a la sentència, per reivindicar el dret a l’autodeterminació i per fer visible que la sentència representa una regressió dels drets i les llibertats de la ciutadania de Catalunya. L’activitat institucional quedarà suspesa fins que no se celebri aquest ple. La data de la convocatòria es donarà a conèixer ben aviat.

Aquest matí, just després de saber-se la sentència, desenes de cardonins s’han trobat espontàniament davant l’Ajuntament per mostrar la seva “indignació”. En aquesta trobada hi ha assistit l’alcalde, Ferran Estruch, i la segona tinent d’alcalde, Roser Montoriol, així com treballadors i treballadores de l’Ajuntament.


Tornar a: Octubre, 2019

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat