Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Octubre, 2019
  5. Cardona es dota del primer Pla director de l’abastament d’aigua
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona es dota del primer Pla director de l’abastament d’aigua

Divendres, 4 d'Octubre de 2019

El ple municipal de l’Ajuntament de Cardona, celebrat en sessió extraordinària aquest dijous, ha aprovat per unanimitat de tots els grups polítics l’aprovació del Pla director de la xarxa d’aigua potable de Cardona.

Aquest pla és fruit de la subvenció atorgada per l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) en el marc dels ajuts adreçats als ens locals per pagar les despeses derivades de la redacció i actualització de plans directors del servei municipal d’abastament d’aigua. El regidor d’Urbanisme, Joan Hernàndez, destaca la “importància de tenir una radiografia de la xarxa d’aigües i un pla amb les actuacions més concretes”.

El pla d’actuació contempla un pla de millora de la xarxa d’aigües i les actuacions més prioritàries. En aquest sentit, s’ha articulat una Comissió de seguiment entre Aimines i l’Ajuntament de Cardona.

El servei d’abastament d’aigua de Cardona està gestionat per l’Associació del Fons d’Aimines, una entitat sense finalitat de lucre formada per tots els usuaris que disposen de contracte de subministrament. Des del 2009 l’existència d’un Pla director és d’obligat compliment per tal de poder sol·licitar ajuts sobre abastament. L’objectiu de la redacció d’aquest Pla director és reunir la informació sobre les instal·lacions del servei actual i que les renovacions i ampliacions de la xarxa del servei municipal d’aigua potable conformin un sistema harmònic, coherent i de capacitat àmpliament suficient per a les necessitats previsibles.


Tornar a: Octubre, 2019

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat