Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Octubre, 2018
  5. L’Ajuntament reconeix el patinador Pere Marsinyach, subcampió del món
Anar a l'inici de la pàgina

L’Ajuntament reconeix el patinador Pere Marsinyach, subcampió del món

Divendres, 19 d'Octubre de 2018

Es farà un acte aquest diumenge 21 d’octubre al saló de sessions, a les 12 del migdia

L’Ajuntament de Cardona reconeixerà aquest diumenge 21 d’octubre Pere Marsinyach, patinador del Foment Cardoní que s’acaba de proclamar subcampió del món de patinatge artístic.

L’acte es farà al saló de sessions de la casa consistorial, a les 12 del migdia, i comptarà amb la presència de l’alcalde, Ferran Estruch, de membres de la corporació municipal, del director tècnic de la Secció de Patinatge del Foment Cardoní, Joan Jané; del president de la Secció de Patinatge del Foment Cardoní, Pere Marsinyach pare; i del president el Foment Cardoní, Joan Company.

Amb aquest acte, l’Ajuntament vol reconèixer públicament la fita aconseguida pel patinador Pere Marsinyach en el darrer Campionat del Món, així com la seva brillant trajectòria en aquest esport. Com a patinador sènior, Marsinyach ha estat 4 vegades campió d’Espanya, dues vegades campió d’Europa i ara subcampió del món. Com a júnior, el patinador cardoní va aconseguir dos mundials, a més a més de ser sis vegades campió d’Espanya en categories inferiors.

*Fotografia: @esportsenxarxa


Tornar a: Octubre, 2018

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat