Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Octubre, 2018
  5. Cardona reivindica les figures de Caballé i Panik...
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona reivindica les figures de Caballé i Panikker a la Cripta dels Sant Màrtirs

Dimecres, 17 d'Octubre de 2018

La Cripta dels Sants Màrtirs de Cardona acollirà dues jornades dedicades a reivindicar el llegat de dos catalans universals: Montserrat Caballé i Raimon Panikkar.

Dins els actes de commemoració del 60è aniversari de la Coral Cardonina i coincidint amb la celebració de la festivitat dels sants Celdoni i Sant Hermenter, patrons de la vila ducal, el proper diumenge 21 d'octubre, el musicòleg Ovidi Cobacho Closa oferirà una conferència dedicada a homenatjar la gran soprano Montserrat Caballé, recentment traspassada. La xerrada, titulada “Montserrat Caballé, una veu llegendària”, repassarà la biografia artística de l'exímia cantant catalana i s'il·lustrarà amb nombroses imatges històriques i projeccions audiovisuals, tot posant en valor el seu llegat cultural com a intèrpret. L'acte tindrà lloc a les 18:00h i serà d'entrada lliure.

El diumenge següent, 28 d'octubre, l'antropòleg jesuita Xavier Melloni oferirà la conferència “Raimon Panikkar: un místic per al nostre temps”. Una xerrada emmarcada dins la commemoració del centenari del naixement d'aquest colossal pensador universal, fill de pare hindú i de mare catalana, que ens permetrà aprofundir, des d'una mirada integral i integradora, en el valuós llegat del seu pensament per a una autèntica societat intercultural i interreligiosa. L'acte, organitzat per la Germandat dels Sants Martirs de Cardona, tindrà lloc a les 18:30h i serà d'accés lliure.


Tornar a: Octubre, 2018

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat