Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Octubre, 2018
  5. El Cicle Gaudí porta fins al Teatre dels Catòlics ‘Formentera Lady’
Anar a l'inici de la pàgina

El Cicle Gaudí porta fins al Teatre dels Catòlics ‘Formentera Lady’

Dimarts, 16 d'Octubre de 2018

El Cicle Gaudí, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Cardona, projecta el proper dijous 18 d’octubre ‘Formentera Lady’, un film dramàtic produït per Pau Durà.

La pel·lícula està rodada en català i la protagonitzen els actors José Sacristán, Jordi Sánchez, Nora Navas, Ferran Rañé i Sandro Ballesteros. El film s’ha estrenat ara fa quatre mesos.

La projecció, que es farà al Teatre dels Catòlics, s’iniciarà a dos quarts de nou del vespre. Les entrades sense descompte tenen un preu de 4,5 euros. Els menors de 18 anys i els majors de 65 tenen un preu especial de 3 euros, igual que per als que tinguin el Carnet Jove. També hi ha la possibilitat d’adquirir paquets de 4 entrades per 12 euros i es fa un 2x1 als posseïdors de la targeta del Club de la Vanguardia.

Sinopsis:
En Samuel (José Sacristán) va arribar a la Formentera hippie dels 70 i s’hi va quedar a viure, guanyant-se la vida tocant el banjo en un bar.

Un dia rep la visita de la seva filla Anna (Nora Navas) i del seu nét Marc (Sandro Ballesteros). Sense feina des de fa temps, ha acceptat una oferta a França que l’obliga a anar-se’n sola. Després del rebuig inicial, el vell hippie decideix fer-se càrrec del seu nét, i emprèn un viatge que el farà transitar per les ombres del seu paradís acompanyat d’altres singulars personatges: Toni (Jordi Sánchez), Greta (Pepa Juan) i Joan (Ferran Rañé).

Un viatge crepuscular que serà, alhora, esperançador i iniciàtic.


*Fotografia de la notícia: Cicle Gaudí


Tornar a: Octubre, 2018

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat