Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Octubre, 2018
  5. Mònica Terribas, convidada a l’entrega de premi...
Anar a l'inici de la pàgina

Mònica Terribas, convidada a l’entrega de premis de la 6a edició dels Eloi de Navel

Dimarts, 2 d'Octubre de 2018

L’acte es farà el 19 d’octubre a l’Auditori Valentí Fuster i és obert a tothom

La periodista Mònica Terribas serà la convidada d’honor a l’entrega de guardons de la 6a edició dels Premis Eloi de Navel, que convoquen l’Associació d’Empresaris de Cardona (AEC) i l'Ajuntament de Cardona amb la voluntat de reconèixer públicament la tasca de les empreses cardonines.

L’entrega es farà el 19 d’octubre en el transcurs d’un acte que tindrà com a protagonistes les empreses i que acabarà amb un sopar a peu dret. La vetllada es farà a l’Auditori Valentí Fuster, a partir de les 21 hores, amb una convidada d'honor, Mònica Terribas, que oferirà la xerrada Temps d’oportunitats per les empreses.

Amb aquests guardons, l’AEC i el consistori cardoní volen distingir les empreses més actives de la vila i reconèixer l’esforç, la constància i la capacitat d’adaptació i superació del teixit productiu de la vila i de les institucions i les persones que en formen part. Així mateix, l’AEC també vol reivindicar de manera pública la contribució al desenvolupament econòmic i social del municipi i al foment de l’ocupació laboral de les 115 empreses que conformen l’associació.

Els Premis Eloi de Navel prenen el nom del mercader cardoní Eloi de Navel, que va desenvolupar una intensa activitat econòmica a finals del segle XIV i principis del XV amb els negocis vinculats al comerç del safrà. S’organitzen en dues categories: el guardó a la Innovació i al Creixement i el guardó a la Trajectòria Empresarial.

L’acte és obert a tothom. Cal confirmar l’assistència a administracio@aecardona.com o al telèfon 667 666 044. El preu del sopar és de 25 euros, que es pagaran el mateix dia a l’entrada.


*A la imatge, els premiats en l'edició del 2017


Tornar a: Octubre, 2018

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat