Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Octubre, 2017
  5. Finalitzen les obres d’arranjament i reparació...
Anar a l'inici de la pàgina

Finalitzen les obres d’arranjament i reparació de la calçada de la Torre Groga i carrer de la Generalitat

Dimarts, 31 d'Octubre de 2017 torregroga

Les obres d’arranjament del paviment corresponent al carrer de la Torre Groga des de l’alçada de la Granja Victu fins al carrer Generalitat han finalitzat aquesta setmana i han tingut un cost de 47.673,59 euros assumit per l’Ajuntament de Cardona.

El paviment del carrer de la Torre Groga i del carrer de la Generalitat presentava un estat deficient i tenia alguna zona sense asfaltar. Degut al desnivell pronunciat del carrer i al tamponament d’alguns dels embornals s’havia produït un desgast a la capa superior de la calçada. Pel que fa al carrer de la Generalitat, l’estat de conservació del ferm era similar al del carrer de la Torre Groga i també sense asfalt.

Per aquest motiu, el passat mes d’agost es van iniciar les obres d’arranjament i reparació de la calçada d’aquests dos carrers. Les obres han consistit en l’asfaltatge dels carrers de la Torre Groga i Generalitat,la neteja d’embornals i clavegueram i el canvi de tubs de canalització d’aigua del carrer Generalitat fins a la costa de la Mula.

També s’ha creat la infraestructura pel soterrament futur de la fibra òptica i l’enllumenat, i s’ha instal·lat nous subministraments de Gas Natural al sector de la Torre Groga.
Per l’alcalde, Ferran Estruch “aquestes obres eren un compromís de govern que vam assumir el 2015 i que ara, en part, és una realitat” .


Tornar a: Octubre, 2017

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat