Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Octubre, 2017
  5. La Fira de la llenega es consolida entre les fires boletaires del país
Anar a l'inici de la pàgina

La Fira de la llenega es consolida entre les fires boletaires del país

Dilluns, 30 d'Octubre de 2017 expoboletsweb

El certamen va registrar un gran nombre de visitants interessats en l'oferta de bolets i productes artesanals que oferien els diversos expositors presents a la fira. Malgrat ser un any de pocs bolets, la fira va comptar amb una zona d’exposició micològica que va atraure especialment l’atenció dels visitants.

El grup de música folk El Toll va animar places i carrers del nucli històric, que es van omplir amb les parades dels botiguers, el mercat de diumenge, boletaires, artesans i mostra d’oficis. Com ja és habitual, la zona de degustació va ser la més visitada i alguns dels restaurants que hi van participar van exhaurir, alguns abans d’hora, les degustacions que presentaven.

El concurs infantil de boletaires va comptar amb una alta participació, amb prop d’una vintena de nens i nenes. A més, el concurs de tapes va tenir la participació més alta dels darrers anys i va comptar amb tapes d’alta qualitat.

Els més petits, a banda del concurs Tocats del Bolet, van poder gaudir d’una caravana de ponis durant tot el matí, atraccions infantils i l’espectacle “Cagallufes el follet rondinaire”. A la tarda el grup Ballaveu, va tancar la Fira amb el seu concert de música tradicional. A banda, cal destacar també l’elevada participació a la VI Marató de Country, que any rere any gaudeix d’un gran èxit.


Tornar a: Octubre, 2017

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat