Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Octubre, 2017
  5. L’Ajuntament i la Biblioteca convoquen la segona...
Anar a l'inici de la pàgina

L’Ajuntament i la Biblioteca convoquen la segona edició del concurs de postals de Nadal per il·lustrar l’Agenda de Nadal 2017

Divendres, 27 d'Octubre de 2017 concurspostalsnadal2017

S’hi podran presentar tots els nens i nenes de Cardona de 6 a 12 anys i s’admetran propostes fins al 17 de novembre

L’Ajuntament de Cardona i la biblioteca municipal Marc de Cardona convoquen la segona edició del concurs de postals de Nadal per escollir els dibuixos que il·lustraran la portada i la contraportada de l’agenda de les festes nadalenques que edita l’ajuntament cardoní.
Les propostes presentades han d’estar relacionades amb la celebració del Nadal, han de ser en mida A5 (21 cm x 14,8 cm) i en disposició horitzontal. El procediment i les tècniques són lliures i les obres han de ser originals i inèdites. La cartolina per fer el dibuix i el sobre per entregar-lo es poden recollir des de demà dissabte a la biblioteca municipal. Els participants tenen temps per lliurar els seus dibuixos fins al dia 17 de novembre a la mateixa biblioteca.

El concurs tindrà dues categories, una per a nens i nenes de 6 a 8 anys i l’altra per a nens i nenes de 9 a 12 anys. Les dues obres guanyadores rebran com a premi un val de 50 euros cada una per gastar en les dues llibreries de la vila i seran la imatge de l’agenda de Nadal de l’Ajuntament.

El veredicte es comunicarà el dia 22 de novembre i l’entrega dels premis es farà el 22 de desembre, a les 7 de la tarda, a la biblioteca. Les bases completes d’aquest concurs es poden descarregar clicant aquí.


Tornar a: Octubre, 2017

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat