Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Octubre, 2017
  5. Cardona ja té a punt el programa de la Fira de la Llenega
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona ja té a punt el programa de la Fira de la Llenega

Divendres, 20 d'Octubre de 2017 fira llenega

Cardona acollirà la vint-i-cinquena edició de la Fira de la Llenega el proper diumenge 29 d’octubre

La Fira comptarà amb diverses activitats dedicades al món dels bolets i amb propostes per a tots els gustos i edats. Degustacions, venda i exposicions de bolets ompliran la 25a edició del certamen que també oferirà propostes culturals, concursos, música i activitats infantils.

Al matí es podrà visitar l'exposició de diferents varietats de bolets del país que, un any més, comptarà amb l’assessorament i explicacions de micòlegs de l’Agrupació Micològica Berguedana. La Fira comptarà, a més, amb els tradicionals concursos de bolets, que premiaran la llenega més gran i el bolet més original, i el concurs de tapes amb bolets. Un dels actes estrella de la jornada serà de nou la degustació de plats cuinats amb llenegues preparats per diferents restaurants del municipi al passeig de la Fira

El comerç local també se sumarà a la festa organitzant una jornada de parades al carrer i la Unió de Botiguers i Comerciants organitzarà diverses activitats. Per la seva banda, la Fundació Cardona Històrica projectarà al Centre Cardona Medieval l’audiovisual “Els Cardona, senyors de la sal” i realitzarà una visita guiada pel centre històric.

A més, al matí hi haurà una demostració de l’ofici de cisteller i tallers de cistelleria per a nens i nenes, música folk catalana al carrer, a càrrec d’El Toll, i una ballada de country a la plaça del Vall. Per als més petits hi haurà una caravana de ponis, xocolatada a les 11 h. i durant tot el dia atraccions i jocs infantils.

La Fira compta també amb el Festival infantil "Tocats del bolet" dedicat als més petits. A més de participar al Concurs infantil de buscar bolets, els més menuts podran jugar amb diversos jocs infantils i gaudir de l'espectacle “Cagallufes el follet rondinaire” que oferirà Cia Patawa.

Per cloure la jornada, a les sis de la tarda Ballaveu oferirà un concert de música folk. A la mitja part hi haurà coca i mistela per a tothom.

Consulteu aquí el programa de la Fira de la llenega 2017.


Tornar a: Octubre, 2017

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat