Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Octubre, 2017
  5. L'Orfeó Calagurrità protagonitzarà la 5a edició del Cardona Canta
Anar a l'inici de la pàgina

L'Orfeó Calagurrità protagonitzarà la 5a edició del Cardona Canta

Dimarts, 10 d'Octubre de 2017 orfeocalagurritano

El proper dissabte 14 d'octubre, Cardona celebrarà la 5a edició del certamen musical CARDONA CANTA amb la visita del prestigiós Orfeó Calagurrità

Des de l'any 2013, la vila ducal acull anualment la jornada de germanor coral Cardona Canta, una iniciativa impulsada per la Coral Cardonina, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cardona, que cada edició compta amb la concurrència d'un cor convidat.

Els passats anys vam poder escoltar-hi formacions destacades com el Choeur Macerià (França) o la Camerata Wieliczka (Polònia), i enguany serà el torn d'una de les formacions musicals més emblemàtiques de la Rioja, Orfeón Calagurritano “D. Pedro Gutiérrez”.

Fundat l'any 1980, L'Orfeó Calagurrità ha esdevingut una de les formacions culturals de referència de la seva comunitat i ha resultat distingit en nombroses competicions i certàmens musicals, com ara el Millor cor juvenil de La Rioja (1986), Primer Premi del VI Certamen de Masas Corales d'Autol (1994) o el Primer Premi del VIII Festival de Villancicos de santo Domingo de la Calzada (2001).

A més de la formació riojana, enguany també hi participaran la coral La Fònica de Freixinet, així com el conjunt d'havaneres cardoní Salabror de mar i la coral cardonina.

El concert tindrà lloc a l'església parroquial, a les 21:30h, i les localitats ja poden adquirir-se anticipadament a l'Oficina de Turisme de Cardona (93 869 27 98).

El dia següent, diumenge 15 d'octubre, l'Orfeó Calagurrità participarà també de la Festivitat dels Sants Màrtirs cardonins, Sant Celdoni i Sant Ermenter, patrons de la vila i també de la ciutat de Calahorra. Juntament amb la Coral Cardonina cantaran l'ofici solemne al temple parroquial a les 12 h del migdia. Seguidament, es farà una recepció oficial a l’ajuntament i la seva estada al municipi clourà amb un dinar de germanor a la plaça de la Fira.Tornar a: Octubre, 2017

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat